Запрошення до Виставки Pro Beauty Expo 2024 від OTK - Dnipro
Меню

Запрошення до Виставки Pro Beauty Expo 2024 від OTK - Dnipro

Запрошення до Виставки Pro Beauty Expo 2024 від OTK - Dnipro

Шановні наші, поважні партнери!

Ми маємо велику честь запросити вас на найочікуванішу подію року - виставку Pro Beauty Expo 2024, яка відбудеться з 12 по 14 березня в Києві, за адресою: м. Київ, Броварський пр-т, 15, станція метро Лівобережна.

На цьому важливому заході ми представимо наші нові продукти та рішення на стенді під номером 1С-6-34. Ми віримо, що це буде чудова нагода побачити та обговорити останні тренди у галузі, а також обмінятися ідеями та досвідом.

Щоб отримати безкоштовний вхід на виставку, будь ласка, скористайтеся промокодом від нашої компанії при реєстрації на сайті виставки https://my.pe.com.ua/login. Промокод для безкоштовної реєстрації: OTKDN

Не забудьте зберегти або роздрукувати ваш квиток, який буде надіслано на електронну пошту або буде доступний в особистому кабінеті.

  • Якщо ви обрали електронний варіант, просто обміняйте його на бейдж при реєстрації.
  • Якщо ви вибрали друкований варіант, ви можете одразу вирушити на виставку, пред'явивши його при вході.

Чекаємо на зустріч на нашому стенді, щоб поділитися новинами та обговорити можливості співпраці. Наші експерти будуть раді відповісти на ваші запитання та допомогти вам зробити нашу спільну участь на виставці найбільш вдалим та плідним!

З повагою, Команда OTK-Dnipro