Забезпечте Свою Шкіру WOW-Ефектом!
Меню

Забезпечте Свою Шкіру WOW-Ефектом!

Забезпечте Свою Шкіру WOW-Ефектом!

REVUELE продовжує підкреслювати своє зобов'язання до інновацій та краси з новими концентрованими сироватками. Професійний автор та експерт з краси ділиться оглядом ще кількох захоплюючих продуктів, які доповнюють вашу щоденну рутину догляду за шкірою.

1. REVUELE WOW! SKIN BEAUTY CONCENTRATED SERUM

Цей продукт, який вже завоював популярність, формульований з ніацинамідом, вітамінами та іншими активними інгредієнтами. Він працює для зменшення видимості пор і гладкості текстури шкіри, надаючи вашій шкірі свіжий та сяючий вигляд.

2. REVUELE WOW! OVERNIGHT SKIN RENEWAL CONCENTRATED SERUM

Ця концентрована сироватка ефективно працює протягом ночі, сприяючи оновленню шкіри для більш молодого вигляду. Вона формульована з пептидами, амінокислотами та вітамінами для стимуляції процесів омолодження.

3. REVUELE WOW! RESURFACING CONCENTRATED SERUM

Засіб із AHA та BHA кислотами для відновлення шкіри та зменшення недоліків. Завдяки алое, вона заспокоює шкіру, даруючи гладку, бездоганну текстуру.

4. REVUELE EASY PEEL GLYCOLIC FACIAL PEELING

Цей доступний альтернативний варіант для хімічних пілінгів вдома містить оптимальну концентрацію гліколевої кислоти, яка ефективно видаляє відмерлі клітини, масло та бруд з епідермісу. Регулярне використання забезпечує свіжий, гладкий і здоровий вигляд обличчя.

5. REVUELE EASY PEEL MILK FACIAL PEELING

Також призначений для використання вдома, цей пілінг містить молочну кислоту, яка ніжно, але ефективно відлущує відмерлі клітини, покращуючи текстуру і тон шкіри.

6. REVUELE EASY PEEL ENZYME FACIAL PEELING 3IN1

Цей надзвичайно ніжний пілінг містить фермент папаїї, гіалуронову кислоту та AHA-кислоти для підтримки оновлення шкіри, підтримки бар'єрної функції та зменшення пор.

7. REVUELE EYE CONTOUR CARE BRIGHTENING

Інноваційний засіб для боротьби з темними колами навколо очей, відновлюючи природне сяйво шкіри. Завдяки вітаміну C та ніацинаміду, він зменшує темні кола та знімає втомленість.

8. REVUELE EYE CONTOUR CARE DE-PUFFING

Розроблений для втомлених, набряклих очей, цей засіб із кофеїном та колагеном зменшує набряки та омолоджує область навколо очей.

9. REVUELE EYE CONTOUR CARE ANTI-WRINKLE

Продукт для боротьби зі зморшками, який містить гіалуронову кислоту, ретинол та цераміди для зволоження, зменшення зморшок та захисту шкіри.

Ці продукти не тільки підкреслюють красу, але і забезпечують здоров'я та омолодження вашої шкіри. Зробіть свій вибір, і даруйте своїй шкірі WOW-ефект!

Схожі статті
Revuele
Revuele
Новий бренд болгарської косметики..
07.09.2022