Revuele
Меню

Revuele

Revuele


WHO WE ARE


REVUELE Ltd є авторитетним виробником косметики та засобів особистої гігієни, що працює у всьому світі. Ми вважаємо, що косметичні засоби мають бути доступними для кожного, тому ми зосереджені на розробці рецептур, ефективність яких доведена, але доступна за ціною для масового споживача.


Сімейна компанія з майже тридцятилітнім досвідом і знаннями у виробництві та торгівлі косметикою, ми не перестаємо розвиватися та розвиватися. Ми постійно розширюємо наше величезне портфоліо, завжди прагнемо покращувати та вдосконалювати наші формули та бути в курсі тенденцій та інновацій у сфері краси та догляду за шкірою.


Ми є компанією B2B, яка працює виключно з дистриб’юторами та роздрібними торговцями по всьому світу. Наша мета - пропонувати нашим клієнтам і партнерам ексклюзивну якість за дуже привабливою ціною. Ми прагнемо забезпечити нашим діловим партнерам надійність, оперативність, гнучкість і високу якість виробництва.


Ми співпрацюємо з найкращими роздрібними торговцями, мережами аптек і дистриб’юторами в усьому світі. Робота в такому міжнародному середовищі сприяє нашій конкурентоспроможності на світовому ринку та дає нам безцінне уявлення про найкращі тенденції продажів, а також про найкращі практики міжнародної торгівлі.


PRODUCTION


У нас є дві власні виробничі потужності, повністю обладнані дослідницькою лабораторією, виробничими та поствиробничими лініями, а також складами. Протягом багатьох років ми встановили регулярні партнерські відносини з деякими з найкращих європейських постачальників інгредієнтів, упаковки та маркування. Це дозволяє нам охопити весь процес від створення ідеї до повної експлуатації. Наша продукція має два виміри – власні бренди та приватні торгові марки.


Own brands


Ми розвиваємо бренд REVUELE з 2016 року і наразі маємо понад 300 активних SKU у всьому світі, переважно в Європі та Латинській Америці. Наше багате портфоліо, яке постійно розвивається, включає широкий вибір косметичних продуктів для щоденного догляду, а також для більш конкретних проблем і потреб. Досвідчені технологи в нашій команді прагнуть розробляти продукти з перевіреною якістю та ефективністю. Наша велика різноманітність всесвітньо відомих рецептур робить нас висококонкурентоспроможним глобальним гравцем.


Private label

  Як виробник приватних торгових марок, ми робимо внесок у розвиток деяких із наймодніших і найбільш продаваних європейських брендів масового ринку, таких як REVOX B77. https://revuele.eu/wp-content/uploads/2020/06/logo_revox.jpg


Завдяки нашим виробничим і людським можливостям ми можемо взяти на себе відповідальність за весь процес – від визначення, тестування та вибору правильних інгредієнтів і рецептури до виробництва на наших підприємствах під суворим контролем, до пакування та маркування відповідно до заздалегідь встановлених критеріїв.


QUALITY CONTROL


Найвищі стандарти нашої продукції перевірені та підтверджені сертифікатом управління якістю ISO 9001. REVUELE Ltd також отримала сертифікат GMP, який охоплює всі аспекти виробництва – від початкових матеріалів, приміщень та обладнання до навчання персоналу. Усі етапи наших виробничих процесів проходять ретельний аналіз і процедури оцінки (тести на стабільність, мікробіологічні випробування, правильна оцінка pH і в'язкості тощо).


Схожі статті
З чого почати?
З чого почати?
Якщо ви тільки що розпочали свій бізнес в галузі косметики..
04.05.2023
Поставка Revuele
Поставка Revuele
Надходження товару від бренду Revuele 23.05.2023..
23.05.2023
Небезпечне сонце
Небезпечне сонце
Що таке крем з SPF і навіщо він потрібен?..
02.06.2023
Спреї та шимери
Спреї та шимери
Шик та блиск: Зачаровуйте літо з шиммерними спреями для тіла..
06.06.2023
Поставка Revuele 29.06
Поставка Revuele 29.06
Радість нових можливостей: Нова поставка товарів від болгарського бренду Revuele!..
29.06.2023
Вода для волосся Revuele
Вода для волосся Revuele
Ламелярна вода для волосся: Потужний засіб для здорового та красивого волосся..
17.07.2023
Поставка Revuele 25.07
Поставка Revuele 25.07
Новинки від болгарського бренду Revuele: Природна краса, догляд та перетворення!..
25.07.2023
Більше Краси та Догляду
Більше Краси та Догляду
Нове Постачання від Болгарського Бренду Revuele..
07.11.2023
Новітні Технології Догляду за Шкірою від Revuele
Новітні Технології Догляду за Шкірою від Revuele
Детальна Презентація серії з Ніацинамідом!..
01.12.2023
Забезпечте Свою Шкіру WOW-Ефектом!
Забезпечте Свою Шкіру WOW-Ефектом!
Постачання від 5.12..
04.12.2023